Home / Algemeen / OSV verlengt contracten met trainers Hillebrand en Meeuwsse

OSV verlengt contracten met trainers Hillebrand en Meeuwsse

OSV heeft de samenwerking met de trainers Marcel Hillebrand (Zondag 1) en Kai Meeuwsse (Zaterdag 1) met een seizoen verlengd. Dat maakte de voetbalclub uit Amsterdam-Noord zondag tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie bekend.

Hillebrand is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig als hoofdtrainer van Zondag 1, dat in de derde klasse B uitkomt en daar de tiende plaats bezet. “Ik heb het prima naar mijn zin bij OSV. Ik beschik over een goede groep voetballers, waar nog veel meer uit te halen is’’, legt de 41-jarige Hillebrand zijn contractverlenging uit. Voor zijn komst naar OSV trainde Hillebrand SDOB.

Marcel Hillebrand (links onder) verlengt zijn contract bij OSV
Marcel Hillebrand (links onder) verlengt zijn contract bij OSV

Kai Meeuwsse (39) is aan zijn eerste jaar bij Zaterdag 1 bezig. In de derde klasse A neemt zijn ploeg halverwege de competitie de vierde plaats in. ,,De toekomst ziet er mooi uit. OSV is een warme club, eigenlijk een warme familie. De fundering is zo mooi dat elke trainer hier zijn huis zou willen bouwen. Ik beschik over een groep voetballers met veel perspectief’’, meent Meeuwsse, die afgelopen zomer van FC Hilversum overkwam.

Kai Meeuwse (links onder) blijft ook komend seizoen bij OSV
Kai Meeuwsse (links onder) blijft ook komend seizoen bij OSV

Foto’s OSV

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV