OSV versterkt zich met Zwiebel en Bhagdanwin

OSV is nog druk in de weer om te promoveren naar de tweede klasse, maar ondertussen heeft de zaterdagtak wederom twee nieuwe spelers aan zich gebonden. David Zwiebel en Quinton Bhagdanwin komen de derdeklasser versterken. Eerder stapten Adil Jamal (Blauw Wit Amsterdam) en Richard Dirven (CSW) al over naar de nieuwe club van trainer Kai Meeuwsse.

Bhagdanwin komt over van Hilversum en zegt dat het afscheid hem best zwaar valt. “Vooral met de clubmensen die er al langer rondlopen. Daar bouw je in die jaren een band mee op, dan is het afscheid toch best moeilijk.” Bhagdanwin speelde meerdere jaren voor de club uit Hilversum (op zaterdag en zondag) en gaat de mensen zeker missen.

De multifunctionele speler geeft aan dat zijn huidige trainer, Kai Meeuwsse, een grote rol speelde in zijn beslissing. Bhagdanwin: “De trainer ging al eerder naar OSV dus eigenlijk ga ik gewoon met hem mee. Hij (Meeuwsse, red.) is voor mij een toptrainer, weet altijd een goede selectie neer te zetten en dat is één van de redenen dat ik de overstap maak. Daarnaast is het voor mij fijn om Amsterdam te spelen, gezien de reisafstand.”

Bhagdanwin (foto onder) is van origine een aanvaller, maar speelde een groot deel van de tweede seizoenshelft op een ander plek. “De laatste negen wedstrijden speelde ik vaak als links- of rechtsback. Het zou ook nog zomaar kunnen dat de trainer mij op het middenveld neerzet.” Over de verwachtingen voor volgend seizoen is Bhagdanwin duidelijk. “Ik wil kampioen worden; of dat nou in de derde of in de tweede klasse is.”

Quinton Bhagwandin

David Zwiebel komt na anderhalf jaar niet gevoetbald te hebben naar OSV. Als spits was speelde hij eerder drie jaar voor Blauw-Wit en later nog een half jaar voor Hoofdklasser EDO. Zwiebel: “Ik was anderhalf jaar gestopt met voetbal vanwege privé redenen, maar nu kan ik weer lekker voetballen. Veel vrienden die ik ken spelen bij OSV en vandaar dat ik daar ook heen gegaan ben.”

Zwiebel zal ook volgend seizoen gewoon weer als spits in het veld staan. Met zijn ervaring hoopt hij ook veel te kunnen betekenen voor het team. Zwiebel: “Ik hoop een belangrijke waarde te kunnen worden in het team. Met de ervaring die ik bij Blauw-Wit en EDO heb opgedaan hoop ik de jongere jongens ook te kunnen helpen.”

Ook op individueel vlak verwacht Zwiebel heel wat van zichzelf. Zwiebel: “Mocht OSV niet promoveren dan gaan we volgend seizoen zeker kampioen worden. Ook wil ik minimaal dertig doelpunten scoren.” De verwachtingen zijn dus hoog gespannen met de aanvaller van OSV.

Trainer Meeuwsse gaf aan dat er nog maximaal twee spelers bij zullen komen. Namen wilde Meeuwsse nog nieter noemen. Meeuwsse: ” Ik heb met bestuur afgesproken dat ik niet een heel elftal zou meenemen. Dat doe ik dan dus ook niet.

Foto boven: Dave Zwiebel juichend na een treffer voor Blauw Wit

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)