OSV wint derby in Noord geflatteerd van Kadoelen

In de zaterdag derde klasse A heeft OSV op eigen veld de derby tegen Kadoelen met 5-1 gewonnen. Volgens OSV-trainer Kai Meeuwsse was de overwinning wel wat geflatteerd. OSV scoorde na rust drie keer in drie minuten.

Het was zelfs Kadoelen dat na een half uur spelen op een 0-1 voorsprong. Vijf minuten later was echter al weer gelik door Adil Jamal. Meeuwsse: “Wij zijn zelf gewoon onze grootste tegenstander. Alle ploegen waar we tegen spelen zakken heel ver in. Daar hebben we moeite mee. We zijn nog niet slim genoeg dart met veel variatie te spelen omdat het die ploegen ook lastig te maken.”

2 OSV-Kadoelen 3e kl za knvb 1 nov 2014 4-1 (1-1) (4 van 7)

In de rust wisselde Meeuwsse Jamal voor Jermain Jeuling. De invaller bekroonde zijn invalbeurt met twee doelpunten. In een tijdsbestek van twee minuten scoorde hij twee keer (60ste en 61ste minuut) en bracht daarmee de stand op 3-1. Weer een minuut later zorgde Dave Sijbrands voor de genadeklap door de 4-1 te maken. Een kwartier voor tijd bepaalde Quinton Bhagwandin de eindstand op 5-1.

4 OSV-Kadoelen 3e kl za knvb 1 nov 2014 4-1 (1-1) (7 van 7)

Meeuwsse: “ We hebben nu vier van de laatste vijf wedstrijden gewonnen. We verloren alleen vorige week van reiger Boys. We vergeten ons zelf daar gewoon te belonen. Ik heb ook tegen die jongens gezegd dat ze zich zelf moeten belonen met hun spel en een goede reeks neer moeten zetten. Wij willen meedoen om de prijzen en dan moet je gewoon winnen. Dat hebben we vandaag gelukkig gedaan. Dus over de het resultaat ben ik tevreden. Over het spel zeker nog niet.”

5 OSV-Kadoelen 3e kl za knvb 1 nov 2014 4-1 (1-1) (1 van 7)

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 3A.

Foto’s Rob Beense

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)