Oud-Ajacied Tarik Oulida en Dohan Karacaer vormen nieuw trainersduo DWS

Zondag derdeklasser DWS staat volgend seizoen onder leiding van een nieuw trainersduo. Oud-Ajacied Tarik Oulida gaat samenwerken met Dohan Karacaer. De twee oefenmeesters deden dit eerder al in de jeugd bij Zeeburgia. Op Sportpark Spieringhorn volgen zij de vertrekkende Guus Uhlenbeek op.

De 43-jarige Oulida ziet DWS als een mooie stap in zijn trainersloopbaan. “We kijken er erg naar uit weer samen te werken”, zegt hij op de clubwebsite. “Wij hanteren dezelfde filosofie. Bij ons staat teamwork en plezier voorop.” Oulida gold als een groot talent bij Ajax, maar kwam tussen 1992 en 1995 tot slechts zeventien wedstrijden in het eerste elftal. De middenvelder vertrok naar het Spaanse Sevilla, waar hij ook drie jaar verbleef. Na zes seizoenen in Japan, bij Nagoya Grampus Eight en Consadole Sapporo, en een uitstapje in Frankrijk (CS Sedan) sloot Oulida zijn loopbaan in 2004 af bij ADO Den Haag.

Ook zijn collega Karacaer kijkt uit naar volgend seizoen. “DWS is een mooie club met van oudsher altijd veel talentvolle jeugdspelers die doorstromen naar het eerste”, vertelt de jeugdtrainer, die dit seizoen Zeeburgia Onder-19 onder zijn hoede heeft. “De club heeft flinke ambities met de eigen jeugd als uitgangspunt. De afgelopen jaren is hier al flink aan gewerkt en daar willen wij daar de komende jaren alleen maar verder op bouwen.”

DWS is slechts één wedstrijd verwijderd van promotie naar de zondag tweede klasse. De Amsterdammers versloegen Eldenia op eigen veld met 2-1 en moeten deze voorsprong komend weekend in Arnhem zien vast te houden. Dit zou dan voor scheidend trainer Guus Uhlenbeek de tweede promotie op rij via de nacompetitie betekenen.

Foto: Dohan Karacaer, Remko de Jong (interim-voorzitter DWS) en Tarik Oulida

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)