Home / Algemeen / Ouderkerk weet weer niet te winnen

Ouderkerk weet weer niet te winnen

Ouderkerk zit momenteel in een moeilijke fase. Coach Jules Pasteuning is zich daar terdege van bewust. “Het gaat niet vanzelf. Met z’n allen zullen we er aan moeten werken om die negatieve spiraal te doorbreken”, aldus Pasteuning. Ook zondag bleek dat het niet vanzelf ging. Op bezoek bij PVC werd met 1-2 verloren.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 3c

Ook tegen PVC probeerde Ouderkerk het vaak voetballend op te lossen, maar een penalty tegen in de 33e minuut was een eerste spaak in het wiel: 1-0. Vroeg in de tweede helft dacht Ouderkerk de stand gelijk te trekken. Na een fraaie aanval scoorde Thom Straver. De goal werd in eerste instantie goedgekeurd, maar op advies van de PVC-grensrechter werd de goal alsnog geannuleerd vanwege buitenspel.

Toch werd het halverwege de tweede helft 1-1. Een ingooi werd doorgekopt waarna de inzet van Ouderkerk via de PVC-keeper tegen de lat kwam. De terugspringende bal werd door Thijs de Dood in het doel gewerkt (1-1). Ook belandden nog schoten van Jay Day en Bart Muns op de lat. In de slotfase wist PVC nog wel een tweede keer te scoren. De Ouderkerk-grensrechter vlagde, maar de goal bleef staan. Daardoor ging Ouderkerk met lege handen naar huis.

“Het zat ons in alle opzichten deze middag tegen. We probeerden te blijven voetballen en ik heb zeker goede dingen gezien. Ik verwijt mijn ploeg dan ook niets. Nu nog een beter resultaat”, aldus Pasteuning.

Bron: Rob van ‘t Veer

Foto’s: Minke Wiggerink

Periodetitel voor De Meer na zege bij ZSGOWMS

 

Send this to a friend