Home / Algemeen / Oulida en Karacaer krijgen steeds een beter beeld van DWS

Oulida en Karacaer krijgen steeds een beter beeld van DWS

Twee promoties in twee jaar. Twee keer via de nacompetitie. Onder trainer Guus Uhlenbeek presteerde DWS de afgelopen seizoenen boven verwachting. Nu de Amsterdammers in de tweede klasse spelen, is het tijd voor de volgende stap onder het nieuwe trainersduo Tarik Oulida/Dohan Karacaer. De eerste officiële wedstrijd, voor de districtsbeker tegen eersteklasser AGB, werd met 4-3 gewonnen.

Een overwinning op die andere Amsterdamse ploeg die twee keer op rij promoveerde schept gelijk verwachtingen bij de buitenwacht. De trainers zijn zelf erg voorzichtig. Oulida: “We zitten nog middenin de voorbereiding en we willen niet te hard van stapel lopen. We bekijken het van week tot week. We hebben een grote groep met veel spelers. Die willen we allemaal rustig bekijken en daar krijgen we steeds een beter beeld van. De jongens willen natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen, dat wil ik ook. Maar laatst hoorde ik iemand het woord ‘kampioenschap’ zeggen en dat is niet echt realistisch. We moeten reële doelen stellen.”Die doelen volgen pas in de loop van het seizoen, zegt Dohan Karacaer. “We hebben afgesproken dat we na acht wedstrijden kijken hoe we er voor staan. We hebben een goed elftal, maar we moeten ook onze zwakke punten kennen en daar aan werken. We gaan proberen een hecht team neer te zetten. Dat is het belangrijkste nu. Handhaven moet het eerste doel zijn en daar vanuit kunnen we verder kijken.”

DWS gaat zaterdag in de tweede groepswedstrijd van het bekertoernooi op bezoek bij zaterdag tweedeklasser Buitenveldert. Volgende week sluit het de strijd om de districtsbeker af tegen Loosdrecht. Als één van die twee wedstrijden gewonnen wordt, plaatst DWS zich voor de knock-out fase. De competitie wordt op 24 september gestart op bezoek bij HSV in Heiloo.

Foto’s Mario Wormhoudt | Oulida en Karacaer afgelopen zondag tijdens het duel met AGB

Meer nieuws op de clubpagina(s)▼

Send this to a friend