Home / Algemeen / Oussama Boudchourt (Zeeburgia) wil fit worden bij DCG zaterdag

Oussama Boudchourt (Zeeburgia) wil fit worden bij DCG zaterdag

De zaterdagselectie van DCG werd in haar eerste jaar gelijk kampioen in de vierde klasse C. De ploeg heeft zich flink versterkt om zo ook in de derde klasse een rol van betekenis te kunnen spelen. DCG krijgt de beschikking over negen nieuwe spelers. Oussama Boudchourt is de meest in het oog springende aanwinst.

De 25-jarige middenvelder komt over van zondag eersteklasser Zeeburgia, waar hij dit seizoen maar weinig in actie kwam. ”Sinds de winterstop speel ik weer regelmatig mee, daarvoor helemaal niet. Ik heb nog steeds last van een knieblessure die ik een aantal jaren geleden heb opgelopen. Ik heb toen mijn kniebanden verrekt en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds niet helemaal fit. Ik heb na iedere wedstrijd last.”

Boudchourt kiest nu bewust voor een stap terug bij DCG. ”Het is voor mij nu het belangrijkste dat ik weer helemaal fit word en zo weer plezier krijg in het voetballen. Als dit lukt is het seizoen voor mij al geslaagd. Ik ken ook veel jongens uit het team. De doelstelling is kampioen worden. Als alles goed gaat hoop ik na volgend seizoen weer op een hoger niveau te gaan spelen. Dit zou eventueel weer bij Zeeburgia kunnen zijn.”

Naast Boudchourt heeft DCG zich ook verzekerd van de komst van Mouhsine el Yaacoubi (Zeeburgia), Redouane Krap (Vlug & Vaardig), Ilias Zerroug (Nieuw-West United), Younes Zanzan, Zeriay Teclehaimanot, Rachid Guenaoui, Daniel Ring (allen Fortius) en Brahim Boujamaa (oud DCG).

Send this to a friend