Overkleeft vervangt Sonneveldt bij Geuzen Middenmeer

Ernst Sonneveldt is geen coach meer van vierdeklasser Geuzen Middenmeer. Dit besluit werd genomen nadat de chemie tussen spelersgroep en trainer is verdwenen. Hoofd Jeugdopleidingen Rob Overkleeft vervangt Sonneveldt voor de rest van het seizoen en heeft veel vertrouwen in een goede afloop.

Donderdag zes februari besloten spelers en trainer in goed overleg dat een vertrek van Sonneveld de beste optie is. Sonneveldt: De scheiding tussen ons was onvermijdelijk, ik was niet meer gemotiveerd en een aantal spelers ook niet. De helft van de groep was het niet eens met mijn manier van trainen en ik had veel moeite met een aantal spelers die het altijd beter wisten. Uiteindelijk een verstandig en volwassen besluit dat door iedereen binnen de vereniging is geaccepteerd.”

Trainer Ernst Sonnevelt
Ernst Sonneveldt is geen trainer meer van zondag vierdeklasser Geuzen Middenmeer

Sonneveldt maakt zich geen zorgen over zijn eigen toekomst. Sonneveldt “De teleurstelling overheerst op dit moment, maar ik heb zeker geen problemen met de club. Ik ben dan ook gewoon welkom en ga zeer binnenkort bij de jongens kijken. Over volgend seizoen maak ik me niet druk, ik heb namelijk een aantal mooie aanbiedingen binnen. Van wie deze zijn hou ik nog voor me, begin april wil ik mijn keuze kenbaar maken.”

Nadat Sonneveldt van het eerste elftal werd afgehaald benaderde het bestuur Rob Overkleeft. De oefenmeester, in het bezit van de juiste papieren, hoefde niet lang over het aanbod na te denken. Overkleeft: Ik kende geen enkele twijfel. Ik zit al drie jaar bij de club en wil graag helpen. Maar ik stelde wel als voorwaarde dat de spelers serieus en met veel passie te werk gaan. Dit hebben de jongens uitstekend opgepakt, zo hebben we in de afgelopen twee wedstrijden zes punten behaald en werd er weer voor elke meter gestreden.

Overkleeft 2
Rob Overkleeft maakt het seizoen af bij Geuzen Middenmeer

De nieuwe coach van de vierdeklasser heeft veel vertrouwen in het laatste gedeelte van het seizoen. Overkleeft: Over degradatie wil ik het niet eens hebben, wij hebben namelijk genoeg kwaliteit voor de vierde klasse. In het laatste gedeelte van dit seizoen zullen we vol voor de derde periodetitel gaan, ik denk zeker dat dit een realistisch streven is.”

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)