Pak slaag voor DVVA tegen Marken

In de zaterdag tweede klasse A heeft DVVA een zeer ruime nederlaag geleden op en tegen Marken. De ploeg van Sjaak Tersteeg ging met maar liefst 5-1 onderuit en dat terwijl de Amsterdammers een 0-1 voorsprong hadden gehad.

IMG_2884

Nog binnen de minuut ontsnapte Marken aan een strafschop. Tijs Klaver haalde een speler van DVVA naar de grond, maar de, verder prima leidende, scheidsrechter zag er geen overtreding in. Het weerhield DVVA er niet van om de goede lijn door te zetten. De ploeg van Tersteeg had veelvuldig de overhand en domineerde het duel. Toch kon Marken met hulp van doelman Schouten eenvoudig stand houden. Marken was nog het dichtst bij de openingstreffer maar het schot van Melvin de Groot kwam op de lat. Het was terecht DVVA dat via Vincent van Vliet op voorsprong kwam (0-1) al kon de ploeg van Tersteeg daar niet lang van genieten. Rene Commadeur kopt al snel daar na een corner van Leon Appel binnen (1-1).

IMG_2902

Na rust ontsnapte DVVA aan een strafschop maar de handsbal werd door de scheidsrechter niet gezien.. Marken nam steeds meer het initiatief en het was wachten op de voorsprong voor de thuisploeg. Die kwam er dan ook. Appel schoot eerste nog naast voor Marken en DVVA raakte tussendoor nog de lat. Toch was het Marken dat op voorsprong kwam. Met een schitterende volley schoot Commandeur raak (2-1). Vijf minuten later was de wedstrijd gespeeld toen Sebastiaan Peereboom de 3-1 maakte.

IMG_2876

Peter Bakker kopte tien minuten voor tijd nog net over, maar vijf minuten voor tijd maakte hij wel de 4-1. Het slotakkoord was weer voor Commandeur die met zijn derde van de middag de eindstand bepaalde op 5-1.

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zaterdag 2A.