Pakkend steekt beste speler helemaal in het nieuw!

De speler die op maandag 26 mei tijdens het tweede gala van Het Amsterdamsche Voetbal wordt gekozen tot speler van het jaar zal door Pakkend een compleet nieuw outfit aangeboden kregen.  Pakkend wil graag dat de beste speler van groot Amsterdam er goed gekleed uit ziet.

Directeur en mede eigenaar (samen met Kasper Zweerman) Chris van Luxemburg  vindt  Het Amsterdamsche Voetbal en Pakkend een goede combinatie. Van Luxemburg: “Wij zijn beiden een echt Amsterdams bedrijf. Dat sluit perfect bij elkaar aan. Natuurlijk hoort de beste spelers van Amsterdam er goed bij te lopen. We zullen de winnaar dan ook van top tot teen in het nieuw steken en zullen hem dan ook met open armen in onze winkel aan de Roelofhartstraat ontvangen.”

IMG_2667

Pakkend bestaat bijna acht jaar en beschikt over twee winkels in de Roelofhartstraat. Van Luxemburg: “ We hebben Pakkend Ready to Wear voor pakken en casual kleding. De andere winkel is als je echt een pak op maat wil hebben. Die is meer voor de zakelijke kant. Als het moet meten we je zelfs een pak aan op locatie. Met deze twee winkels kunnen we iedereen op de juiste en gewenste  manier aankleden. Iedereen kan bij ons terecht.”

Op maandag 26 mei zal Pakkend op het gala haar cheque overhandigen aan de beste speler van Amsterdam. Meer weten over Pakkend? Neem dan eens een kijkje op hun prachtige website.

IMG_2668

Wil je zelf aanschouwen wie de ‘beste speler’ van groot Amsterdam wordt? Kom dan naar het Gala van het Amsterdamsche Voetbal op maandag 26 mei in Escape. Voor kaartverkoop zie onze speciale pagina. Uiteraard kun je ook nog stemmen op wie de beste gaat worden! Dat doe je hier!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)