Pancratius kent super start in tweede periode

Pancratius is de strijd om de tweede periode goed begonnen. De ploeg van Rob Rijnink won het duel in de zondag tweede klasse C met 6-0 van Laakkwartier. Bas Pel en Ralf Fenne scoorden beiden twee keer.

Echt problemen kende Pancratius niet met het op de laatste plaats staande Laakkwartier. “We hadden het eigenlijk al in de eerste helft af moeten maken” zegt Ralf Fenne, maar mede doordat ik twee grote kansen misten was het bij rust slechts 1-0. Mathijs Miserus zorgde voor rust voor de enige treffer.

Na rust liep het allemaal wat makkelijker aan de kant van de ploeg uit Badhoevedorp. Bas Pel kopt na een uur spelen de 2-0 tegen de touwen om niet veel later op bijna identieke wijze de 3-0 te maken. Fenne: “We kregen daarna heel veel ruimte waar we goed gebruik van gemaakt hebben.”

Invaller Ritchie van Hameren zorgde middels zijn snelheid voor de 5-0 voordat Fenne zijn tweede van de middag maakte. Door de 6-0 is Pancratius op basis van het doelsaldo de eerste koploper van de tweede periode. Aanstaande zondag wacht de uitwedstrijd tegen TAC’90. Fenne: “Het wordt tijd dat we eens een uitwedstrijd gaan winnen. We hebben thuis alles gewonnen (5x, red.), maar uit hebben we alles verloren. Ik denk dat dat komt omdat we daar vaak op slechte grasvelden spelen terwijl we thuis op kunstgras aantreden.”

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag tweede klasse C

Foto’s Hans van Dijk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)