Pancratius nipt langs DWV

Pancratius heeft vanmiddag met 1-0 gewonnen van DWV. Het doelpunt halverwege de tweede helft was beslissend. DWV blijft hiermee diep in de zorgen. Pancratius is dichtbij handhaving in de zondag eerste klasse A. Het staat nu wat steviger in de middenmoot. De thuisploeg moest het doen zonder Tony Schreurs, die een paar weken geleden tegen JOS Wgm een hamstringblessure opliep. Vanaf de zijlijn zag hij zijn ploeggenoten een zwaar bevochten overwinning behalen.

Schreurs:’Het was een gelijkopgaande wedstrijd. Bij rust stond het nog 0-0, maar het had ook 2-1 kunnen staan. Bobby Bosma en Jaap Smeeing gingen voor ons alleen op de keeper af, maar misten allebei. DWV had een goede kopkans.’

30032013 Pancratius-DWV2

Bij Pancratius stond Armando Catsburg weer in het doel. Hij zag zijn ploeg halverwege de tweede helft op voorsprong komen.
Schreurs:’Jaap Smeeing gaf een voorzet naar de tweede paal. Bruno Fernandes Januario kon hem simpel binnenwerken. Daarvoor had DWV een keer de paal geraakt. Zoals ik zei, het ging beide kanten op. Een gelijkspel had ook prima gekund. Gelukkig trokken wij vandaag aan het langste eind.’

Maandag mogen beide ploegen weer het veld in. Pancratius moet uit naar Stormvogels en DWV ontvangt thuis AFC 34.
Foto’s: John Beckman