Pancratius verliest van Weesp en blijft puntloos

In Badhoevedorp heeft Weesp haar tweede driepunter behaald. Tegen Pancratius kwamen de gasten gelukkig op voorsprong via een eigen doelpunt. Na de thee scoorde Weesp al snel opnieuw, in het resterende gedeelte van de wedstrijd kon Pancratius niks meer terug doen. Het duel in de tweede klasse B eindigde uiteindelijk in 2-0.

FC Weesp kwam wat stroef uit de startblokken, toch kwamen de bezoekers op voorsprong. Dirk Jan Aalst opende goed op Koen Buddenberg waarna hij een goede voorzet hard voor de goal langs gaf. Kick van Aelst miste de voorzet net, maar een centrale verdediger van Pancratius niet. Op ongelukkige wijze liep hij de bal zijn eigen goal in. Met een 0-1 stand gingen de ploegen de rust in.

20140914-_0-1

De tweede helft opende FC Weesp goed. In de 50e minuut stuurde Kick van Aelst Buddenberg diep aan de rechterkant. Opnieuw gaf hij een voorzet, ditmaal bij bij de tweede paal. Uit een zeer lastige hoek kopte Jesse van Huisstede de 0-2 binnen. FC Weesp had diverse kansen om een 3e goal te maken en daarmee de wedstrijd op slot te gooien, maar dat lukte niet meer. Een wedstrijd die uiteindelijk verdiend door FC Weesp werd gewonnen.

20140914-_0-2

Door het verlies is het gedegradeerde Pancratius nog puntloos in de tweede klasse B. Weesp kent een goede start van het seizoen met de maximale buit uit twee wedstrijden. Aankomend weekend speelt Weesp de topper tegen het eveneens ongeslagen NVC uit Naarden. Pancratius neemt het op tegen promovendus DCG.