Pancratius versterkt zich met Koelemeijer (DIOS), Madmar (DCG) en Habte (OSV)

Zondag tweedeklasser Pancratius heeft nog drie namen aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. Met de komst van Melvin Koelemeijer, Mo Madmar en Noah Habte is trainer Rob Rijnink bijna klaar. Daarmee komt het aantal versterkingen voor de Badhoevedorpers op negen.

Met Koelemeijer haalt Pancratius een voormalig semi-profvoetballer binnen. De 27-jarige middenvelder speelde twee jaar geleden nog in Luxemburg voor FC Bastendorf. Het afgelopen jaar kwam hij uit voor vierdeklasser DIOS. Mo Madmar komt over van competitiegenoot DCG, waar hij bezig was aan zijn eerste seizoen. Madmar is na Chester Steward de tweede speler die van DCG naar Pancratius vertrekt. Verder neemt Rijnink Noah Habte mee van OSV, dat het zondagelftal heeft opgeheven.

“We zoeken alleen nog twee keepers, om de concurrentiestrijd met Stijn Morsch (eerste doelman, red.) aan te gaan, en een verdedigende middenvelder”, zegt Rijnink. “Deze drie spelers zijn een aanwinst voor de selectie. We hebben uitgebreid met ze gesproken en hebben een goed beeld van wat wij van hun kunnen verwachten.”

Tegenover de komst van het drietal staat het vertrek van Jean-Pierre Kerkeboom, Shaquille Djairin en Rick van Veen. Kerkeboom, dit seizoen aanvoerder van de Badhoevedorpers, kiest met Loosdrecht voor het zaterdagvoetbal en Djarin vertrekt naar het tweede elftal van Ajax. Van Veen keert na twee seizoenen terug bij Zwanenburg. Eerder werd al bekend dat Nick Tavenier en Lionel Grootfaam naar AMVJ gaan.

Met deze versterkingen wil Pancratius volgend seizoen een prijs pakken, nadat het dit seizoen ondanks de derde plaats misgreep. Rijnink vindt het bovendien jammer dat hij volgend seizoen niet zijn oude club ZSGO/WMS treft. “Ik heb daar fantastische jaren gehad, mooie successen beleeft en ik weet hoe hard ze aan de club werken. Dat zij gedegradeerd zijn gaat mij echt aan het hart.”

Foto boven: Noah Habte komt over van OSV (Peter Seijmour)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!