Pancratius vervolgt sterke serie en verslaat Kampong

In de zondag tweede klasse B is Pancratius voor de zevende maal op rij ongeslagen gebleven. De mannen van Bart Jansen versloegen Kampong  in Badhoevedorp met 3-1. Door dit resultaat en het verlies van Quick 1890 gaat Pancratius samen met DCG aan de leiding in de zondag tweede klasse B.

De beginfase van het duel was voor de bezoekers uit Utrecht. Pancratius startte slap maar kwam niet op achterstand. Na twintig minuten draaide het spelbeeld om en kwamen de gastheren via Ralf Fenne op voorsprong. Na de openingstreffer controleerde Pancratius het duel en liep het via treffers van Bobby Bosma en opnieuw Fenne uit naar een 3-0. In de slotfase kreeg Kampong nog een strafschop waardoor het duel in een 3-1 zege voor de thuisploeg eindigde.

20141109-_HVD8548

“Kampong is zeker geen verkeerde ploeg en was sterker in de openingsfase. Na ons slappe begin namen wij het heft in handen en hebben we het duel gecontroleerd en verdiend gewonnen, aldus een tevreden Pancratius-trainer Bart Jansen. De degradant uit de eerste klasse is met een sterke serie bezig en gaat samen met DCG aan kop. Jansen: “ We zijn erg lastig te verslaan, dat is de laatste zeven wedstrijden wel gebleken. De doelstelling van het bestuur is om bij de eerste vijf te eindigen. Maar ik kijk met een schuin oog nog wel verder. We moeten meer kunnen halen dan de top vijf en leggen de lat hoog.”

Komend weekend speelt Pancratius in de districtsbeker tegen Hoofdklasser VVA’71. Een week later gaat het elftal van Jansen op bezoek bij laagvlieger Wasmeer uit Hilversum. Kijk voor alle uitslagen de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 2B.

Foto’s Hans van Dijk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)