Home / Algemeen / Panhuis en OSV niet meer samen verder

Panhuis en OSV niet meer samen verder

Rene Panhuis en OSV gaan aan het eind van het seizoen uit elkaar. Trainer en club maakte bekend dat ze na goed onderling overleg het na twee jaar beter vinden om afscheid te nemen. Panhuis: “Een derde seizoen is te veel.”

Panhuis: “Twee jaar is prima. Het wordt tijd voor een nieuw gezicht voor de groep. Een paar weken geleden heb ik aan het bestuur laten weten  dat ik volgend seizoen niet meer beschikbaar ben voor OSV. Ik heb een prima tijd bij de club maar het is voldoende zo. We gaan dit seizoen op een goede manier afmaken. We hebben altijd met plezier samengewerkt en dat gaan we het komende half jaar ook nog doen.”

Het bestuur laat op haar website het zelfde weten: “ De samenwerking met Rene is het afgelopen anderhalf seizoen bijzonder prettig geweest en dit zal zeker tot aan hete einde van het seizoen zo blijven.”

Panhuis: “De zaterdagafdeling is bij OSV een beetje uit het niets ontstaan en ineens spelen we op een heel aardig niveau. Als je echt stappen wilt maken zal er wel iets moeten gebeuren maar ik weet niet wat de club wil.”

OSV speelde vorig seizoen in de tweede klasse maar degradeerde uiteindelijk via de nacompetitie. Dit seizoen staat de ploeg op de tweede plaats in de derde klasse A. De achterstand op koploper Jong Holland bedraagt vier punten maar OSV heeft een wedstrijd minder gespeeld. Zaterdag wordt het duel tegen De Zouaven ingehaald.

Panhuis: “ De buitenwacht denkt dat we wel even kampioen zullen worden maar zo eenvoudig is het niet. Maar het zou natuurlijk prachtig zijn om met promotie en het liefst met de titel afscheid te nemen.”

Vanmiddag brengt Het Amsterdamsche Voetbal weer een overzicht van de Trainerscarrousel die momenteel in volle gang is.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV