Pepijn Kluin doet goede zaken in BvCM Topscorer

Met twee doelpunten zorgde Pepijn Kluin er persoonlijk voor  dat AFC met 2-0 won van Haaglandia. Door zijn treffers is Kluin de enige nieuwe binnenkomer in de Top 10 in het BvCM Topscorer Klassement. Omdat het een inhaal/beker weekend betrof veranderde er niet veel in het klassement.

Bij  de mannen kwamen op zondag, naast AFC, alleen Zeeburgia en Buiksloot in actie.  Bij de zaterdag teams werd re gescoord door Swift en WV-HEDW. Jesse Stroomberg scoorde twee keer voor de ploeg van Martin Steenvoorden en brengt zijn totaal daarmee op acht treffers.

slide

Kijk hier voor alle spelers die minimaal zes punten hebben vergaard in het klassement.

Bij de vrouwen eveneens geen wijzigingen in de Top 3 van het klassement. Wel werd er voldoende gescoord, ondanks dat er wat wedstrijden werden afgelast. Lorainne Parade deelt dankzij haar doelpunt tegen Fortuna Sittard de derde plaats in het klassement. Daarnaast waren er drie speelsters die drie keer wisten te scoren het afgelopen weekend.  Debbie Pronker maakte er drie voor Waterwijk en Annemein van Seijst scoorde drie keer voor Kadoelen.  Charlotte Gerritsen van Purmerend (twee treffers) klimt naar de twaalfde plaats in het klassement.

slide

De vrouwen van Ajax speelden niet afgelopen weekend in verband met de interland van morgen (woensdag) in Zwolle tegen België.

Klik hier voor alle speelsters die minimaal vier keer hebben gescoord.

Foto Jeroen de Kock: Pepijn Kluin scoorde afgelopen zondag twee keer voor AFC

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!