Petar Djenic langer door bij FC Abcoude

Ondanks de tegenvallende resultaten heeft FC Abcoude het contract van trainer Petar Djenic met een jaar verlengd. De 41-jarige oefenmeester gaat daarmee voor zijn tweede seizoen bij de zondag tweedeklasser.

“Mijn werk is hier nog niet klaar. Er is voldoende ruimte voor ons om als team stappen te maken en de club doet alles voor de selectie”, zegt Djenic. “Er staan nu veel jongens uit Abcoude in de basis en dat is positief voor de club. Het zal zeker niet makkelijk gaan, maar we willen nog stabieler worden. Ik heb het volste vertrouwen in deze spelers dat we boven de streep kunnen eindigen.”

“Het bestuur is tevreden over het vertoonde spel, de goede sfeer binnen de spelersgroep en de ontwikkeling van enkele talentvolle jonge spelers. Daarnaast heeft de trainersstaf aangetoond een representatief uithangbord te zijn voor FC Abcoude”, laat de club in een reactie weten. FC Abcoude bezet momenteel de dertiende plek, wat aan het eind van de rit nacompetitie betekent. De achterstand op de veilige elfde plaats bedraagt vier punten.

Djenic, voormalig Joegoslavisch international, was eerder trainer van VVA/Spartaan en Purmersteijn (jeugd). In Abcoude zal hij ook volgend seizoen geassisteerd worden door Jermaine Holwijn. De 45-jarige oud-profvoetballer van Haarlem en FC Volendam is al enkele jaren bij de club actief als trainer van het tweede elftal.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)