Home / Algemeen / Pieter van Netten plakt er nog jaar aan vast bij TOB

Pieter van Netten plakt er nog jaar aan vast bij TOB

Pieter van Netten is ook komend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser TOB. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn derde seizoen in Tuindorp Oostzaan. TOB staat halverwege het seizoen op de vierde plaats in de vierde klasse B met twee punten achterstand op koploper Zaanlandia.

Afgelopen weekend, tijdens het trainingskamp in Heerlen, werd het contract met de trainer verlengd. “Het is inderdaad voor het eerst dat ik voor een vierde seizoen ga bij een club. Het bevalt me gewoon prima hier. TOB is een leuke club, een kleine vereniging, maar wel eentje diegroeit. Ik zie nog voldoende toekomst hier.” Ook zijn assistenten Frank Akrono en Robin Gort blijven langer aan TOB verbonden.

Van Netten, die in 2014 overkwam van Fortius, speelt dit seizoen mee om de titel in de vierde klasse B. “Het is een mooie competitie met veel Amsterdamse clubs. We zullen met vijf ploegen uit gaan maken wie er kampioen gaat worden. In het verleden moesten wij het vooral van onze kracht hebben, maar nu hebben we een ploeg die veel meer aan voetbal toekomt. Wij moeten vaak het spel maken en dat is weer een nieuwe uitdaging en een stuk leuker.”

TOB staat momenteel op de vierde plaats met dertig punten. Datzelfde geldt voor Buiksloot (heeft wel een wedstrijd minder gespeeld), Atletico Amsterdam en De Meteoor. Zaanlandia, de oude club van Van Netten, heeft twee punten meer en is koploper. “Het wordt wel tijd om nu de stap naar de derde klasse te maken. De club wil weer eens de stap maken en mijn selectie is goed genoeg om dat ook daadwerkelijk te realiseren.”

Foto website TOB

Send this to a friend