Nabil 'Pietje' El Gourari (r) speelt komend seizoen voor topklasser IJsselmeervogels

‘Pietje’ El Gourari naar IJsselmeervogels

Nabil El Gourari zal na de zomer uitkomen voor zaterdag topklasser IJsselmeervogels. De spits van Zeeburgia maakt definitief de overstap naar de ploeg van Gert Kruys. Voor de aanvaller is het mooie stap omhoog voor Zeeburgia is het een enorme aderlating.

El Gourari is niet de enige basisspeler van Zeeburgia die de club gaat verlaten. Assistent-trainer Alain Munoz: “ Dat is het gevolg van een succesvol team dat bovenin meedraait.”  Spelmaker Abdel Taki keert terug naar Magreb’90 en Omer Ozcilik gaat naar topklasser Chabab. Marciano Kastoredjo wil dicht bij huis voetballen en komt komend seizoen uit voor zaterdag eersteklasser CSW in Wilnis. Rivallino Sleur stopt met spelen op hoog niveau te bewonderen in het shirt van Ajax. Maar dan wel in het derde elftal.

El Gourari zet aan voor een actie tegen Pancratius
El Gourari zet aan voor een actie tegen Pancratius. Tegenstander is Edinho Lith die naar HBOK verhuist.

Zeeburgia raakt dus in ieder geval vijf basisspelers kwijt. Munoz: “ We zijn druk bezig met versterkingen maar zolang er nog geen handtekeningen zijn gezet wil ik er niets over kwijt.”

Vanaf vandaag (woensdag) zal Het Amsterdamsche Voetbal dagelijks rond het middaguur een overzicht brengen van de transfers in het amateurvoetbal. U kunt uw informatie sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!