Pinas en Macnack naar Purmerend

Garyl Pinas maakt de opvallende overstap van Purmersteijn naar FC Purmerend meldt voetbalwaterland. De 27-jarige middenvelder kwam aan het begin van dit seizoen nog uit voor Purmersteijn maar haakte al snel af. Ook Lenny Macnack (ex Ajax) speelt komend seizoen voor Purmerend.

Pinas zegt tegen voetbalwaterland: “ De voornaamste reden van mijn komst is om weer plezier in het spel terug te vinden. Ik wil weer eens een seizoen volmaken en heb een goed gevoel bij de club.”

Ook Lenny Macknack zal de selectie van de nieuwe trainer Jerry van der Wijst versterken. De 34-jarige aanvaller komt over van de Flamingo’s. Tegen voetbalwaterland zegt de nieuwste aanwinst: “ Ik heb enorm getwijfeld tussen SVW’27 en Purmerend.  Mijn gevoel zei echter dat ik voor deze club moest kiezen.” Macnack speelde in het verleden onder meer voor Ajax, Telstar en OFC.

Als opvolger voor keeper Marco Korff (hij stopt) heeft Van der Wijst de keuze uit vier doelmannen. Eerder meldde wij al dat Rachid EL Guebli (Blauw Wit Amsterdam) naar Purmerend gaat. Michael Neuteboom (IVV), Tim Hoveling (Osthuizen) en Tolga Ursel (zonder club) zijn de kandidaten om de plek van Korff over te nemen.

Archieffoto Jose Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!