Plaatsingslijst Kampioenschap van Amsterdam. Vanavond de loting!

Vanavond vindt in Café La Bastille XXL aan het Thorbeckeplein de loting plaats van het Kampioenschap van Amsterdam. Het toernooi zal worden gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 augustus op de velden van AFC Amsterdam. Dit jaar doen er twintig teams mee uit groot Amsterdam. De uitnodigingen zijn verstrekt  op basis klassering.

Het toernooi zal gespeeld worden op twee dagen. Er zijn vijf  poules van vier teams. Op zaterdag worden de eerste twee poule wedstrijden gespeeld. Zondag staat de laatste poulewedstrijd op het programma. De nummers 1 en de drie beste nummers twee plaatsen zich voor de kwartfinales. Alle teams spelen minimaal twee wedstrijden per dag.

Op zaterdag beginnen we om 13:00 uur met aansluitend een feestavond met artiesten en DJ’s. Zondag starten we om 12:00 uur. De loting zal maandagavond plaatsvinden vanaf 20:00 uur in café La Bastille aan het Thorbeckeplein. De beste vijf clubs worden in pot 1 geplaatst. De nummers zes tot en met tien zitten in pot 2. En de nummers 11 ten met 20 in pot drie.

De potindeling ziet er als volgt uit:

Pot 1 : ASV De Dijk, JOS Watergraafsmeer, Pancratius, Swift en Zeeburgia
Pot 2: Aalsmeer, HBOK, OFC, FC Weesp en WV-HEDW
Pot 3: FC Abcoude, AFC (zaterdag), Beursbengels, Blauw Wit Amsterdam, dvc Buiksloot, DCG, DVVA, NFC (zaterdag), OSV (zaterdag), VVA/Spartaan

Alle clubs zullen vanavond aanwezig zijn om de loting bij te wonen. Geïnteresseerden die de loting bij willen wonen kunnen zich vanaf 20:00 uur melden bij Café La Bastille.