Home / Algemeen / Programma Derde Divisie Zondag: Lange reis JOS Watergraafsmeer, OFC tegen Blauw Geel ’38
Derde Divisie Zondag

Programma Derde Divisie Zondag: Lange reis JOS Watergraafsmeer, OFC tegen Blauw Geel ’38

JOS Watergraafsmeer en OFC zette afgelopen weekend beiden een goede uitslag neer. Waar OFC een 3-1 overwinning boekte op DEM, speelden de Amsterdammers met 3-3 gelijk tegen OSS ’20. Dit weekend spelen beide clubs een uitwedstrijd.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Blauw Geel ’38 – OFC

Na een kwart van de competitiewedstrijden te hebben gespeeld, staat OFC nog altijd bovenaan in de Derde Divisie. De Oostzaanders hebben met vijf verliespunten een voorsprong van drie punten op OSS ’20. De club past echter op voor de spreekwoordelijke bananenschil. Dat kan zondag zomaar eens Blauw Geel ’38 zijn dat met tien punten op de twaalfde plaats in de competitie staat. De gastheer ging afgelopen week nog met 2-1 onderuit tegen Dongen, waardoor de club iets heeft om recht te zetten.

Groene Ster – JOS Watergraafsmeer

JOS Watergraafsmeer staat zondag hetzelfde te wachten als OFC. De ploeg van hoofdtrainer Cor ten Bosch moet namelijk op bezoek bij Groene Ster. Dat het nooit eenvoudig is om bij de Limburgers op bezoek te gaan, ervaarde de club afgelopen seizoen. In het eerste competitieduel van het seizoen hield JOS Watergraafsmeer de stand lang op 0-0, maar in de slotfase van de wedstrijd ging het alsnog mis. Dat scenario wil Ten Bosch dit weekend koste wat het kost voorkomen. Vooralsnog heeft JOS Watergraafsmeer een achterstand van één punt ten opzichte van Groene Ster, maar de bezoekers hopen na de speelronde boven de tegenstander te staan.

Tekst: Jordi Smit

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)