Home / Derde Divisie zondag / Programma Derde Divisie Zondag: OFC en JOS Watergraafsmeer wachten uitdagend uitduel
Derde Divisie Zondag

Programma Derde Divisie Zondag: OFC en JOS Watergraafsmeer wachten uitdagend uitduel

OFC en JOS Watergraafsmeer stapten afgelopen weekend allebei winnend van het veld af. Waar OFC het lukte om Westlandia met 2-1 te verslaan, waren de Amsterdammers met 2-0 te sterk voor Unitas. Aankomend weekend staan beide ploegen weer een uitduel te wachten.

Hercules – OFC

De Oostzaanders staan na tien speelrondes nog altijd fier bovenaan in de Derde Divisie. Met slechts vijf verliespunten staat de ploeg van Pieter Mulders maar liefst vier punten voor op achtervolger UNA. Deze week gaat het op bezoek bij Hercules. De tegenstander speelde een wedstrijd minder dan OFC en staat op de negende plaats met veertien behaalde punten. Vorig weekend verloor Hercules met 1-0 van DEM.

UNA – JOS Watergraafsmeer

JOS Watergraafsmeer staat allerminst een eenvoudige uitdaging te wachten. De nummer tien uit de competitie reist af naar Veldhoven om het op te nemen tegen UNA. De tegenstander won afgelopen week nog overtuigend met 3-1 van OSS ’20. Bij de Amsterdammers keren echter steeds meer spelers terug uit de ziekenboeg, waardoor hoofdtrainer Cor ten Bosch de krachten van het team sterker ziet worden.

Bekijk hier de stand en het programma in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)