Home / Derde Divisie zondag / Programma Derde Divisie Zondag: OFC speelt opnieuw topduel, JOS Watergraafsmeer uit op revanche
Derde Divisie Zondag

Programma Derde Divisie Zondag: OFC speelt opnieuw topduel, JOS Watergraafsmeer uit op revanche

OFC en JOS Watergraafsmeer komen dit weekend weer in actie. Waar de Amsterdammers het opnemen tegen Blauw Geel ’38, die we terugvinden op de twaalfde plaats op de ranglijst, spelen de Oostzaanders een wedstrijd tegen nummer drie Unitas.

Blauw Geel ’38 – JOS Watergraafsmeer

JOS Watergraafsmeer liep afgelopen zondag tegen een ongelukkige nederlaag aan tegen ADO ’20. Waar de ploeg van Cor ten Bosch een uitstekende wedstrijd speelde waarin het minstens een punt verdiende, was het de tegenstander die met een overwinning van het veld af stapte. Dit weekend is het voor JOS Watergraafsmeer weer nieuwe ronde, nieuwe kansen met een wedstrijd tegen Blauw Geel ’38. De club liep vorige week in de slotfase van het duel met Hoogland nog tegen een 2-1 nederlaag aan, waardoor deze iets recht te zetten heeft. Het is aan de Amsterdammers om de tegenstander op de juiste manier te bestrijden.

Unitas – OFC

OFC rekende afgelopen week nog probleemloos af met UNA. De opponent had in Oostzaan weinig in te brengen en ging met een 2-0 nederlaag naar huis. Aankomende zondag ontmoet OFC opnieuw een zware tegenstander. Deze keer staat een wedstrijd tegen Unitas op het programma. De club is op de derde plaats terug te vinden en zal op het eigen sportcomplex de punten voor zichzelf willen houden. Unitas weet echter ook dat OFC in de eerste twaalf wedstrijden slechts één duel met lege handen stond. De thuisploeg krijgt daarom te maken met een moeilijke uitdaging.

Bekijk hier het programma en de stand in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)