Home / Derde Divisie zondag / Programma Derde Divisie Zondag: OFC speelt topduel, JOS Watergraafsmeer tegen oude bekende
Derde Divisie Zondag

Programma Derde Divisie Zondag: OFC speelt topduel, JOS Watergraafsmeer tegen oude bekende

De Derde Divisie Zondag gaat dit weekend zijn twaalfde competitieronde in. Zowel OFC als JOS Watergraafsmeer maakt zich op voor een lastige wedstrijd tegen een directe concurrent, waardoor puntverlies op de loer ligt.

OFC – UNA

Het lukte OFC afgelopen weekend om op bezoek bij Hercules met 2-3 te winnen, waarmee het de eerste periodetitel binnensleepte. Met 28 punten uit elf wedstrijden staan de Oostzaanders op de eerste plaats in de competitie. De achterstand op achtervolger UNA bedraagt maar liefst zeven punten, waardoor het team enigszins lucht heeft. Juist UNA komt aankomende zondag bij OFC op bezoek. Het geeft de ploeg van hoofdtrainer Pieter Mulders de mogelijkheid om het krachtsverschil aan te tonen en de voorsprong te vergroten.

JOS Watergraafsmeer – ADO ’20

UNA liep afgelopen weekend nog tegen een pijnlijke nederlaag aan tegen JOS Watergraafsmeer. De Amsterdammers versloegen de tegenstander met 1-4. Het zorgde voor vertrouwen in de selectie van Cor ten Bosch die de laatste maanden kampte met veel blessureleed. Dit weekend komt ADO ’20 op bezoek, een club waar Roy van der Mije dit seizoen de trainer is. De oefenmeester was afgelopen seizoen nog werkzaam bij OFC, maar koos er deze zomer voor om de overstap te wagen naar ADO ’20. Zijn ploeg staat een plaats onder JOS Watergraafsmeer, al heeft ADO ’20 nog een duel in te halen.

Bekijk hier de stand en het programma in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)