Home / Derde Divisie zondag / Programma Derde Divisie Zondag: OFC tegen hekkensluiter, JOS Watergraafsmeer tegen OSS ’20
Derde Divisie Zondag

Programma Derde Divisie Zondag: OFC tegen hekkensluiter, JOS Watergraafsmeer tegen OSS ’20

OFC staat ondanks de nederlaag van afgelopen week tegen Groene Ster nog altijd bovenaan in de Derde Divisie. De Oostzaanders hebben echter slechts een punt voorsprong op OSS ’20. De laatste club gaat dit weekend op bezoek bij JOS Watergraafsmeer dat na een teleurstellende week weer een overwinning hoopt te behalen.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

OFC – DEM

De ploeg van hoofdtrainer Pieter Mulders had in de competitie tot voorkort nog geen nederlaag geleden, maar dat veranderde afgelopen weekend. Na een reis van tweeënhalf uur ging het op bezoek bij Groene Ster met 1-3 onderuit. De oefenmeester weet echter goed waar hij mee bezig is en hoopt in het volgende duel weer resultaat te behalen. Met DEM treft de club een tegenstander die op de laatste plaats in de Derde Divisie staat. Na het gelijkspel tegen Hollandia van half september weet OFC echter goed dat hoogmoed voor de val komt.

JOS Watergraafsmeer – OSS ’20

Voor JOS Watergraafsmeer is het gedurende deze weken vooral overleven. De Amsterdamse vereniging mist verschillende bepalende spelers in de selectie vanwege blessures, waardoor Cor ten Bosch moet improviseren met zijn opstelling. Mede door de vele blessures gingen de Amsterdammers afgelopen week nog met 3-1 onderuit tegen Hoogland. Op het eigen sportcomplex hoopt JOS Watergraafsmeer weer met drie punten te staan. Daarvoor moet de gastheer echter wel afrekenen met OSS ’20 dat op de tweede plaats in de competitie is terug te vinden.

Tekst: Jordi Smit

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)