Home / slideshow / Uitslagen districtsbeker zaterdag 22 februari
Districtsbeker west 1

Uitslagen districtsbeker zaterdag 22 februari

Dit weekend staat er geen competitievoetbal op het programma, maar wordt er wel gevoetbald in de vierde knock-outronde van de KNVB-beker. Dinsdag kwam JOS Watergraafsmeer al in actie tegen CSW en ook zaterdag kwamen er twee Amsterdamse clubs in actie.

Uitslagen districtsbeker 22 februari:

  • 12.00: Spakenburg 2 –HBOK (4-3)
  • 14.00: DHSC – Fortuna Wormerveer (3-1)
  • 14.30: Huizen – Loosdrecht (3-1)
  • 14.30: Zandvoort – Victoria (0-3)
  • 15.00: Pancratius – De Merino’s (3-3, De Merino’s wns)
  • 17.00: Olympia Haarlem – De Zouaven (2-0)

Spakenburg 2 – HBOK

HBOK gaat zaterdagmiddag al vroeg op bezoek bij het tweede elftal van Spakenburg. Er wordt al om 12.00 afgetrapt in het vissersdorp. Spakenburg 2 komt uit in de reserve Hoofdklasse, waar het op dit moment de zesde plek bezet. Na de poulefase schakelde het FC Almere en ZSGOWMS uit in de knock-outrondes. HBOK kwam in de knock-outfase als eerste zondag derdeklasser Nieuw West United tegen. Het won dat duel met 1-2. Daarna wachtte een pittige tegenstander: hoofdklasser Eemdijk. De ploeg van Jan de Haze wist de Hoofdklasser knap op 0-0 te houden. Voor de penaltyreeks volgde een heuse keeperswissel en met succes: Joey Potveer pakte een penalty en HBOK benutte ze zelf alle 5. Zo bereikt het de vierde knock-outronde, waarin het dus naar Spakenburg afreist.

Pancratius – De Merino’s

Omdat De Merino’s uit Veenendaal een zaterdagclub is, wordt het duel tussen Pancratius en De Merino’s op zaterdag gespeeld. De ploeg komt uit in de tweede klasse en trof al eerder dit seizoen een Amsterdamse tegenstander: OSV. Dat duel werd dus gewonnen en zo kwamen De Merino’s in de vierde ronde terecht. Ook in de competitie gaat het de ploeg voor de wind: De Merino’s zijn koploper en wonnen de tweede periode. Pancratius beleeft juist een iets mindere periode. De ploeg wist de eerste 5 duels van de periode niet te winnen, maar heeft inmiddels weer 2 zeges geboekt. In de beker had Pancratius penalty’s nodig om voorbij Diemen te komen, maar in de ronde daarna won het eenvoudig van BSM. Zaterdag om 15.00 wordt er afgetrapt in Badhoevedorp en mogen beide ploegen proberen de laatste 16 van de districtsbeker te bereiken.

 

Send this to a friend