Home / slideshow / Programma Zondag 2b: Kraker DWS – DCG

Programma Zondag 2b: Kraker DWS – DCG

We zijn pas drie speelronden onderweg, maar Zondag 2b zit nu al vol verrassingen. Wat gaat speelronde 4 ons brengen? In ieder geval weer verschillende mooie duels, met als hoogtepunt natuurlijk de kraker tussen DWS en DCG!

DWS – DCG

Dé kraker van deze speelronde en eigenlijk sowieso wel van deze competitie. DWS – DCG is altijd een duel dat leeft. Deze zomer vertrokken Anass Benhammouch en Noureddine Harrouni bovendien van Sportpark Spieringhorn naar Sportpark Ookmeer. Harrouni ontbreekt zondag, maar voor Benhammouch wordt het dus een weerzien met zijn oude ploeg. Beide teams beleven niet de gedroomde seizoensstart. DWS startte goed met een zege op Nieuw Utrecht, maar speelde afgelopen weekend inspiratieloos tegen FC Weesp en ging met 3-1 onderuit. DCG is met één punt uit drie duels verrassend genoeg de hekkensluiter. De ploeg van Senel Cebar snakt dus naar een zege.

PVCV – IVV

IVV is na drie duels gedeeld koploper in Zondag 2b, het liet afgelopen weekend tegen VVIJ voor het eerst punten liggen. PVCV beleefde een bijzondere wedstrijd afgelopen weekend. Het won met maar liefst 0-10 op bezoek bij Nieuw Utrecht. Al na 8 minuten stond het 0-4. Een opmerkelijke gebeurtenis, die laat zien dat het dit seizoen alle kanten op kan in deze competitie. Toch verwachten wij zondag een overwinning voor IVV.

RODA ’23 – De Meer

RODA ’23 kwam dit seizoen tot nu toe twee keer in actie en is in deze ploeg de enige competitie die nog geen tegengoal heeft gehad. Het past bij de nieuwe doelstellingen van de Amstelveners, die dit seizoen willen meedraaien in de top zes. Aan de andere kant is ook De Meer goed gestart, het deelt de koppositie met IVV. De ploeg van Stan Bijl kreeg al vijf goals tegen, maar wist er zelf ook al negen te maken. Dennis Trefilov maakte er daarvan zes. Weet hij ook tegen RODA ’23 te scoren, of houdt de thuisploeg wederom de nul?

VVIJ – FC Weesp

Het uit IJsselstein afkomstige VVIJ is tot nu toe een stugge tegenstander gebleken, waar DCG en IVV het al lastig mee hadden. Dit weekend is het de beurt aan FC Weesp. De ploeg van Dick-Jan Ente kon afgelopen zondag eindelijk weer eens juichen, toen met 3-1 gewonnen werd van DWS. Wellicht kan de ploeg dat goede gevoel vasthouden tegen VVIJ.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)