Home / Algemeen / Purmersteijn en AFC ’34 komen niet tot scoren

Purmersteijn en AFC ’34 komen niet tot scoren

Purmersteijn heeft de goede seizoenstart in de zondag eerste klasse A een vervolg gegeven met een knap gelijkspel tegen AFC ’34. In Purmerend kwamen beide ploegen niet tot scoren en moesten met een doelpuntloos gelijkspel genoegen nemen.

In de eerste helft kwam de thuisploeg, onder aanvoering van aanvoerder Bas Vellema, heel goed uit de startblokken en creëerde een paar goede kansen. Binnen tien minuten had Purmersteijn al een paar mogelijkheden om de score te openen, maar de ploeg van Martin van Ophuizen verzuimde die te verzilveren. Ook in het vervolg van de eerste helft werd AFC ’34-doelman Ori Hoogland niet gepasseerd.

Purmersteijn - AFC34

Op slag van rust was AFC ’34 dicht bij de openingstreffer. Eerst vond Bert Inecia de paal en nog geen halve minuut later gleed Denzel Meijer de bal net naast het doel van Purmersteijn. Na de hervatting probeerden de gasten die lijn door te zetten, maar zonder resultaat. Ook Purmersteijn-doelman Tim Elmers wist zijn doel schoon te houden.

Purmersteijn kon in de tweede helft niets meer creëren en omdat ook een beter AFC ’34 niet tot scoren kwam, bleef de brilstand op het scorebord staan. Met het behaalde punt hebben beide ploegen nu vier punten uit twee wedstrijden. Op basis van doelsaldo staat Purmersteijn op een vierde plek. Volgende week gaan de Purmerenders op bezoek bij hekkensluiter De Foresters.

Foto’s José Mol

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!