Purmersteijn haalt Mo Ajnane (OFC) en Rano Burger (FC Groningen) binnen

In alle stilte heeft Purmersteijn de afgelopen dagen nog een dubbelslag geslagen. Mohamed Ajnane (OFC) en Rano Burger (Jong FC Groningen) komen de Purmerendse Hoofdklasser versterken.

De geboren Zaankanter Rano Burger moest vertrekken uit Groningen omdat het beloftenteam werd opgeheven. Burger speelde dit seizoen als tweedejaars A-junior negen duels in de Derde Divisie zaterdag en mocht zich zelfs laten zien tijdens een oefenwedstrijd met het eerste elftal. Via zijn zaakwaarnemer Paul Nortan, een bekende binnen Purmersteijn, kwam hij in Purmerend terecht. Dat is ook dichtbij zijn oude omgeving want de achttienjarige controlerende middenvelder speelde eerder in de jeugd van Hellas Sport, Zaanlandia en Zilvermeeuwen.

De laatste aanwinst is Mo Ajnane. De 29-jarige aanvallende middenvelder was van plan om dit seizoen, na een zware knieblessure die hij opliep bij Telstar, het plezier terug te vinden in het shirt van OFC. Dat lukte niet helemaal. Ajnane speelde slechts vijf maal in het eerste elftal. De laatste keer was in januari een korte invalbeurt tegen Hercules. De voormalig prof besloot zijn spullen in te leveren, kon bij onder meer Jong AZ zijn conditie op peil houden en sluit straks aan in Purmerend.

Met de komst van de twee spelers uit de ‘buitencategorie’, zoals de technische commissie ze allebei typeert, komt het aantal nieuwelingen op acht.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)