Purmersteijn legt eerste spelers vast voor volgend seizoen

Zondag eersteklasser Purmersteijn heeft overeenstemming bereikt met vijf spelers uit de huidige selectie om ook komend seizoen voor de club uit te komen. Het gaat om Mo N’Koubi, Ruben Adney, Jordy de Visser, Daniel Schermer en Nick Maijenburg.

De komende weken verwacht technisch manager Marco Daman nog meer namen bekend te kunnen maken die ook volgend seizoen nog in Purmerend te bewonderen zullen zijn.

Jordy de Visser
Foto Jose Mol: Verdediger Jordy de Visser speelt ook komend seizoen voor Purmersteijn

Daman: “Wij zijn uiterst content dat deze spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen de kleuren van Purmersteijn te willen verdedigen. Ondanks belangstelling van andere clubs willen deze spelers graag bij ons blijven omdat ze het gevoel hebben dat we met iets moois bezig zijn. Dat is de afgelopen jaren dan ook wel bewezen door deze spelers qua ontwikkeling en groei.”

Purmersteijn is nog volop in de race voor het kampioenschap in  de zondag eerste klasse A. Het deelt samen met Hoogland de koppositie met 43 punten uit 20 wedstrijden. Tevens heeft de ploeg van Martin van Ophuizen al een periodetitel op zak.

Foto boven Jose Mol: Ruben Adney juicht na weer een doelpunt voor Purmersteijn

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)