Home / Algemeen / Purmersteijn trekt Shaquille Doorson (Swift) aan

Purmersteijn trekt Shaquille Doorson (Swift) aan

Na één seizoen Swift kiest Shaquille Doorson alweer voor een nieuwe uitdaging. De 22-jarige middenvelder vertrekt naar zondag Hoofdklasser Purmersteijn, omdat hij daar het gevoel heeft meer tot zijn recht te komen.

Doorson kampte in zijn periode bij Ajax met veel blessureleed en hoopte in het shirt van Swift na zijn revalidatie weer vol aan de bak kunnen. Het werd geen makkelijk seizoen. “Ik begon moeizaam en speelde weinig. Uiteindelijk heb ik mijn plekje weten te vinden binnen de ploeg en het elftal, maar voor mij is er te weinig toekomstperspectief. Ik speel graag voor een club met veel ambitie. Purmersteijn heeft dat, Swift niet echt.”

Nadat de middenvelder in de eerste seizoenshelft tussen de basiself en bank yoyo’de, kreeg hij na de winterstop wel het vertrouwen. Doorson speelde alle wedstrijden, totdat hij geblesseerd raakte aan zijn schaambeen. “Dit jaar bij Swift is helaas niet geworden wat ik ervan verwacht had. Ik wil gewoon een vast seizoen draaien. Ik heb er alles aan gedaan, keihard gewerkt. Ik denk dat ik bij Purmersteijn meer kans maak om echt mijn kans te krijgen.”

Op het moment dat het voormalig Talent van het Jaar (2015) werd benaderd door de Purmerenders, zocht hij gelijk contact met goede vriend Aramez Poepon om te peilen wat voor club Purmersteijn is. Hij hoorde alleen maar goede geluiden. “Purmersteijn is erg ambitieus en wil volgend seizoen om de prijzen spelen. Het gevoel dat ik van de trainers kreeg, sprak mij aan. Alles staat in het teken van presteren. Daar duik ik niet voor weg en wil ik vol voor gaan.”