Purmersteijn versterkt zich per direct met Romario Sabajo

Purmersteijn heeft zich versterkt met de 27-jarige aanvaller Romario Sabajo. De koploper in de zondag eerste klasse maakte dat maandag op haar website bekend. Sabajo speelde in de jeugd bij PSV en speelde vervolgens voor FC Lienden en het Schotse Greenock Morton FC. Sinds december 2015 zat hij zonder club.

“Aramez Poepon van Purmersteijn is een goede vriend van me”, vertelt Sabajo. “Hij vroeg me van de zomer al of ik wilde komen voetballen. Toen was ik er nog niet mee bezig en wilde ik liever weer naar het buitenland. Maar dat is op een zijspoor geraakt. Ik voetbal toch al een tijdje niet meer bij een club en ik heb mijn gezin en vrienden ook allemaal hier. Zo ben ik hier terecht gekomen.”

Foto TonTastic | Sabajo in actie voor Greenock Morton (Schotland)

Afgelopen weekend speelde Sabajo al mee in de vriendschappelijke wedstrijd tegen SVL. De linksbuiten, die ook op het middenveld kan spelen, maakte de enige treffer van de wedstrijd. “Het is een leuk en gezellig team en het is natuurlijk sowieso leuk om weer op het veld te staan. In het jaar dat ik niet voetbalde trainde ik bij de Wooter Academy om fit te blijven. In principe kan ik gewoon spelen tegen JOS (op 25 januari tegenstander in de beker, red.), als ik opgesteld word uiteraard.”

Purmersteijn is koploper in de zondag eerste klasse A en zodoende ook de favoriet voor de titel. “We moeten vooral gewoon de lijn van de eerste seizoenshelft doortrekken. Wat dat betreft hoeft er weinig te veranderen, ook al ben ik er bijgekomen. Het belangrijkste is dat we niet verslappen.”

Tekst: Koen Vanhellemont
Foto’s: TonTastic

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)