Quincy Molly (AGB) voorlopig in lappenmand met hamstringblessure

AGB zal het in de laatste twee wedstrijden van 2016 moeten stellen zonder Quincy Molly. De 22-jarige verdediger moest zich afgelopen zondag, in de met 5-1 gewonnen wedstrijden tegen United/DAVO, al na een kwartier laten vervangen. Door een klein schuurtje in zijn hamstring kan Molly zich alvast voorbereiden op 2017.

“Afgelopen donderdag in de bekerwedstrijd tegen Koninklijke HFC 2 trok in aan het eind van de wedstrijd een sprint, toen schoot het er al een beetje in”, vertelt Molly. “Ik had niet het gevoel dat heel ernstig was. Zondag had ik tijdens de warming-up nergens last van, dus speelde ik gewoon. Helaas schoot het er na een kwartier alsnog in.”

De verdediger, die afgelopen zomer overkwam van Diemen, zal drie tot vier weken rust moeten houden. “Dat is flink balen, maar ik ben blij dat mijn team alsnog met ruime cijfers heeft gewonnen en het op dit moment zo goed draait. Helaas moet ik de competitiewedstrijd tegen Kampong en de bekerwedstrijd tegen LSVV missen. Daarna is het winterstop, dus op zich is dit nog een redelijk goed moment om geblesseerd te raken. Ik richt mijn pijlen op NVC.”

AGB is momenteel koploper in de zondag tweede klasse B. De ploeg van Senel Cebar hervat op 29 januari de competitie met de thuiswedstrijd tegen NVC.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)