Foto Jos Spitteler: KDO-trainer Raymond de Jong

Raymond de Jong tekent voor zesde seizoen bij KDO

Zondag derdeklasser KDO heeft het contract met haar trainer Raymond de Jong wederom verlengd. De oefenmeester begint komend seizoen aan zijn zesde jaar in De Kwakel. KDO staat momenteel halverwege het seizoen op de zevende plaats in de derde klasse C.

Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en de staf heeft het bestuur van KDO besloten om de vruchtbare relatie voort te zetten met de 47-jarige Uithoornaar. Hij gaat in augustus beginnen aan zijn zesde seizoen op rij bij de Kwakelse voetbalselectie. ‘Wat goed is, behoeft geen wijziging’, zo redeneert het bestuur het besluit om de samenwerking te verlengen.

Foto Jos Spitteler: KDO-trainer Raymond de Jong
Foto Jos Spitteler: KDO-trainer Raymond de Jong

In een persverklaring laat de club het volgende weten: “De combinatie van zijn prima contactuele eigenschappen, fanatisme, tactisch en technisch inzicht, heeft ertoe geleid dat er goede resultaten zijn neergezet door de Kwakelse selectie. Het vertoonde spel en de fantastisch sfeer binnen de selectie zijn daarnaast belangrijke pre’s voor de huidige trainer.”

Halverwege de competitie staat KDO op een zevende plaats in de zondag derde klasse C. Onder leiding van De Jong promoveerde de ploeg uit De Kwakel twee keer naar de derde klasse.

Foto’s Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
KDO