fbpx
Home / Algemeen / Reclaoui (OFC) maakt overstap naar hoogste divisie Marokko

Reclaoui (OFC) maakt overstap naar hoogste divisie Marokko

Twee seizoenen geleden maakte Soufiane Reclaoui de overstap van Magreb’90 naar OFC. Door deze overstap kwam hij weer terug in de regio te spelen. Hij begon met voetballen bij Blauw Wit en doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam. Ook heeft hij bij Sparta Nijkerk gespeeld. Nu gaat Reclaoui Nederland verlaten, het aankomende seizoen gaat hij spelen voor Moghreb Athlétic Tétouan.

Moghreb Athlétic Tétouan komt ook in de hoogste Marokkaanse divisie. Het afgelopen seizoen kon de buitenspeler ook al de overstap maken naar het buitenland. “Er was vorig jaar al belangstelling vanuit Marokko maar de meeste clubs trokken mij niet aan.” Ook licht Recloaui zijn keuze voor Tétouan toe. “De club komt uit de stad waar ik vandaan kom. Daarnaast is het een mooie club met veel aanhang. En ze spelen in de hoogste divisie van Marokko.”

Met Reclaoui spraken we ook over zijn verwachting voor het aankomende seizoen. “De verwachtingen van dit seizoen is dat we zo hoog mogelijk eindigen de club heeft 6/7 nieuwe spelers aangetrokken dan liggen de verwachtingen altijd hoger.”

Reclaoui had het de afgelopen naar zijn zin in Oostzaan. “De afgelopen 2 seizoenen bij OFC waren leuk, we hadden een leuke groep en veel spelers met kwaliteiten. Ik vond het jammer dat we net niet zijn gepromoveerd. Maar hoop dat het ze dit jaar lukt, ook wil ik OFC bedanken voor twee mooie jaren.”

Foto: Peter Seijmour en via Soufiane Reclaoui

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend