Home / Algemeen / Remise lijkt terechte afspiegeling BOL – HBOK
Trainer/coach Juan Coto

Remise lijkt terechte afspiegeling BOL – HBOK

HBOK heeft in de derde competitiewedstrijd in de zaterdag 1e klasse A gelijk gespeeld tegen BOL. In Broek op Langedijk liepen BOL en HBOK zaterdagmiddag ook rood aan. De kaarten waren in evenwicht, de eindstand bleef dat ook: 1-1.

BOL kwam al snel met een man minder te staan. “In deze wedstrijd waren we grotendeels onherkenbaar. Daardoor komen we in de situatie dat we de tegenstander op het paard zetten”, doelde trainer Juan Coto na afloop op het onnodige gelijke spel van zijn team.

“Ik vind verder niet dat we het afgedwongen hebben. Ik vond ons aan de bal heel matig. Het was slordig, heel erg slordig. We wilden hier de drie punten pakken. Maar we hebben ons de kans niet gegeven omdat je van die vreemde dingen doet”, zei de trainer enigszins gefrustreerd.

Goede voorbereiding

HBOK kende een goede voorbereiding, waarin veel werd gewonnen. Dat schept verwachtingen, maar trainer Coto staarde zich daar niet blind op. “Vandaag was het simpelweg niet goed genoeg. BOL krijg al vroeg een rode kaart, Max Sajet maakt uit een directe vrije trap de 0-1. We vergeten te voetballen, het bleef onrustig.

BOL deed al alles uit de omschakeling, wat wij wisten, en na de rode kaart werd het uiteraard niet veel anders. Dan moet je geduld houden en eenvoudig spelen. Die gasten kwamen uit zo’n moment dan ook langszij: 1-1. Dan is er nog een half uur te spelen.

We bleven continu slordig balverlies leiden, soms al na twee of drie passen. Dat wij na 85 minuten ook nog rood krijgen, doet dan eigenlijk niet meer ter zake”.

Dirigent Donny Rijnink

 

Coto toonde zich desondanks monter: “Jammer, erg jammer. Uithuilen en opnieuw beginnen. Komende week spelen we tegen NSC uit Nijkerk. Dan krijgen we weer een nieuwe kans om het beter te doen”.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag 1e klasse A

Verslag: Harold van Ineveld

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)