Rene Letteboer nieuwe voorzitter Diemen

Rene Letteboer is benoemd tot de nieuwe voorzitter van Diemen. Hij werd verkozen op de algemene ledenvergadering. Letteboer is de opvolger van Hans ter Horst die vanwege gezondheidsredenen een stapje terug moet doen.

Letteboer (links op de foto) was de afgelopen tijd al actief als vice-voorzitter van de zondag derdeklasser. Hij neemt nu definitief de voorzittershamer over van Hans ter Horst. Letteboer:”De laatste maanden heb ik Hans al ondersteund in verband met zijn gezondheid. Ik ben al jaren betrokken bij deze club. Ik heb hier in de jeugd gespeeld, toen de club nog D.V.A.V. heette. Mijn negentienjarige zoon speelt hier ook al jaren. Ik werd eerst leider van zijn team en van het een kwam het ander. Ik ging bijvoorbeeld ook helpen met het organiseren van buitenlandse toernooien.”

De nieuwe voorzitter kijkt vooruit op zijn ambtsperiode bij de club, die momenteel 1050 leden telt. Letteboer heeft een aantal punten die speciale aandacht krijgen. ”Diemen is een club waar 75-80% van de leden jeugdspelers zijn. De jeugd speelt ook op een hoog niveau. We moeten ervoor zorgen dat er voldoende spelers blijven doorstromen naar het eerste elftal. Dit is onderdeel van ons jeugdplan. We willen in de toekomst graag een stabiele tweedeklasser worden. Daarnaast willen we meer dames/meisjesteams bij onze club. We moeten even kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.”

Foto: Facebook sv Diemen

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)