Home / Algemeen / Rentree Hogewoning en Van Lunteren bij Ajax

Rentree Hogewoning en Van Lunteren bij Ajax

Terwijl een gedeelte van de Ajax speelsters met het Nederlands elftal op dit moment in Albanië vertoeven voor een WK kwalificatie wedstrijd, speelde de rest van de Ajax Vrouwen afgelopen dinsdag een oefenwedstrijd. Op sportpark De Toekomst won de ploeg van trainer Ed Engelkes met 6-0 van RVVH uit Ridderkerk.

Waarschijnlijk nog mooier dan de overwinning zelf was de terugkeer van twee speelsters. Petra Hogewoning en Desiree van Lunteren maakten beide hun rentree na blessureleed van respectievelijk elf en twee maanden. Van Lunteren liet op haar eigen twitterpagina merken blij te zijn met haar terugkeer: “Heerlijk gevoel om weer 90 minuten te hebben gespeeld en zelfs een doelpuntje meegepikt. 6-0 gewonnen van rvvh!”

Foto Ajaxheldinnen.nl: Petra Hogewoning maakte, net als Desiree van Lunteren, haar rentree
Foto Ajaxheldinnen.nl: Petra Hogewoning maakte, net als Desiree van Lunteren, haar rentree op het voetbalveld

Komend weekend is er vanwege de interlandverplichtingen geen wedstrijd voor de Ajax Vrouwen, maar op dinsdag 1 oktober gaat de BeNe League weer verder. Dan spelen de Vrouwen van Ajax een uitwedstrijd in België bij Standaard Luik. De eerste thuiswedstrijd staat 4 oktober op het programma; dan komt PEC Zwolle op bezoek.