JOS Watergraafsmeer - Dongen

Revelinio Slijters blinkt uit bij JOS Watergraafsmeer: “Van genieten”

Revelinio Slijters was zondagmiddag de grote man bij JOS Watergraafsmeer. Hij leverde met twee doelpunten een belangrijke bijdrage aan de 3-2 overwinning tegen Dongen. Na afloop spraken we hem over zijn prestatie.

Vanwege problemen met de personele bezetting besloot hoofdtrainer Cor ten Bosch hem aanvallender te laten spelen. Dat bleek een goede zet te zijn, want zowel in de eerste als tweede helft wist hij een doelpunt mee te pikken. Zélf was het eveneens tevreden over zijn prestatie. “Toen ik de eerste goal maakte, toen kreeg ik wat beleving. Ik denk dat dit ook bij de andere jongens het geval was, waardoor het er goed in zat”, zo liet hij weten.

De drie punten waren zeer welkom voor JOS Watergraafsmeer. Waar de Amsterdammers goed aan de competitie begonnen, hebben ze een lastige periode achter de rug. De club lijkt echter weer de goede kant op te gaan. “We hebben een mindere periode gehad, waarbij we ook punten hebben laten liggen. Maar we pakken vandaag drie punten en doen goede zaken. Dan mag je er denk ik ook wel van genieten.”

Tekst: Jordi Smit
Foto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)