Rigters wint en scoort bij debuut ZSGOWMS, maar moet ook snel afhaken

Maceo Rigters heeft in het bekerduel tegen Hillegom direct zijn waarde bewezen voor zondag derdeklasser ZSGOWMS. Tegen Hillegom nam hij het tweede doelpunt in de met 4-0 gewonnen wedstrijd voor zijn rekening. Gelijk na zijn treffer moest hij naar de kant met een hamstring blessure.

ZSGOWMS, de ploeg van Rob Rijnink, kwam al snel op voorsprong door Shannon Schet. Toen Rigters na iets meer dan twintig minuten voor de 2-0 zorgde was de wedstrijd al gespeeld. Rigters moest daarna al snel gewisseld worden. Hij had last van zijn hamstring.

4
Toch was de inbreng van Rigters volgens doelman Randy Sanchez erg groot. Sanchez: “Hij geeft zoveel rust. Is een ideaal aanspeelpunt en je ziet gewoon dat hij weinig kansen nodig heeft om te scoren. Een kans en gelijk een goal. Met hem zijn we weer een stuk sterker.”

1
Nog voor rust viel ook het derde doelpunt. Serdal Suvakci was de doelpuntenmaker. De aanvaller zorgde na rust ook voor de 4-0 eindstand. Komend weekend speelt ZSGOWMS de topper in Bovenkerk tegen RODA’23. Bij winst is de ploeg zo goed als zeker van het winnen van de eerste periode.