Foto Koos van der Leest

Rijnink (ZSGOWMS): “Omslag moet vanavond komen”

Voor ZSGOWMS staan er deze week maar liefst twee wedstrijden op het programma. Vanavond speelt de ploeg van Rob Rijnink uit bij DSS en zondag komen de Haarlemmers op bezoek in Amsterdam. De Amsterdammers hebben momenteel een achterstand van zeven punten op VVA/Spartaan maar hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld. “Als we onze twee inhaalwedstrijden winnen komen we op één punt. We zullen dus vanavond moeten winnen om de druk erop te houden, dat is duidelijk.”

Terwijl ZSGOWMS nog volop in de race is om het kampioenschap heeft DSS de punten hard nodig om de nacompetitie te ontlopen. “We strijden voor de titel en zij tegen degradatie. We zullen vanavond dus twee ploegen zien die allebei willen winnen. Maar daar heb ik verder geen boodschap aan. Wij hebben een hele goede ploeg en hebben zeker de kwaliteiten om DSS twee keer te verslaan.”

Het kampioenschap in de zondag derde klasse C zal in de slotfase van het seizoen een boeiende strijd worden tussen VVA/Spartaan en ZSGOWMS met als kers op de taart de ontmoeting tussen beide ploegen op de een na laatste speelronde. “Wij zullen het daar met ze tweeën moeten uitvechten. Dat gaat een mooie veldslag worden, want we moeten daar winnen en dat gaat niet makkelijk worden. We hebben de afgelopen weken teveel punten laten liggen en vanavond moet de omslag komen.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)