Home / Algemeen / RKDES ontslaat trainer Koos Abrahamy

RKDES ontslaat trainer Koos Abrahamy

De wegen van trainer Koos Abrahamy en zondag vierdeklasser RKDES scheiden per direct. De Technische Commissie van de club uit Kudelstaart heeft de 40-jarige oefenmeester dinsdag ontslagen vanwege een verschil in inzicht richting volgend seizoen.

“Met pijn in het hart, omdat RKDES de persoon Koos Abrahamy hoog heeft zitten”, laat de club vandaag (woensdag) in een verklaring op de eigen website weten. “Maar een verschil in inzicht richting het volgende seizoen heeft doen besluiten om de samenwerking met RKDES te beëindigen. De spelersgroep is inmiddels ingelicht over dit besluit en de Technische Commissie zal er alles aan doen om op korte termijn een nieuwe hoofdtrainer te kunnen presenteren.”

Abrahamy (op de foto rechts) verlengde begin februari nog zijn contract in Kudelstaart, maar slaagde er in zijn eerste seizoen niet in om RKDES in de zondag derde klasse te houden. Het gevolg was een leegloop waarbij acht spelers uit het eerste elftal vertrokken. Daar komt ook trainer Abrahamy bij. Nu de zomerstop is aangebroken moet RKDES op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen in de vierde klasse.

Foto boven: Jaap Maars