Home / Algemeen / Rob Rijnink ziet topper met vertrouwen tegemoet
Foto Koos van der Leest

Rob Rijnink ziet topper met vertrouwen tegemoet

In de zondag derde klasse C kan ZSGOWMS dit weekend de titelstrijd in haar voordeel beslissen. Het moet in een directe confrontatie af zien te rekenen met naaste belager VVA Spartaan.

Drie weken geleden maakte VVA Spartaan het ineens weer heel spannend in 3C door het inhaalduel bij ZSGOWMS met 0-1 te winnen. Een gevoelige tik voor ZSGOWMS want het verloor de koppositie. De laatste twee wedstrijden werden echter verrassend verloren door VVA waardoor ZSGOWMS kon profiteren. Het verschil bedraagt op dit moment drie punten in het voordeel van ZSGOWMS met nog maar twee wedstrijden te gaan.

Is ZSGO VVA Spartaan dit keer wel de baas?
Is ZSGO/WMS VVA Spartaan dit keer wel de baas? Foto: Mario Wormhoudt

Trainer van ZSGOWMS, Rob Rijnink, blikt vooruit op deze zeer belangrijke wedstrijd. Rijnink:  “Als we zondag niet verliezen zijn we kampioen. Ik denk namelijk dat wij de laatste thuiswedstrijd tegen Arsenal gewoon winnen. Tegen VVA wil ik gewoon dat we ons eigen spel spelen en vol voor de winst gaan. De druk ligt bij hun en daarom heb ik er wel vertrouwen in. Bovendien hebben zij een aantal schorsingen en mijn ploeg is gewoon compleet.”

Foto boven: Koos van der Leest