Home / Algemeen / Robin Oussoren (Legmeervogels) maakt overstap naar Amstelveen

Robin Oussoren (Legmeervogels) maakt overstap naar Amstelveen

Amstelveen Heemraad heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Robin Oussoren. De aanvaller komt over van Legmeervogels. Bij Amstelveen hoopt Oussoren meer speelminuten te gaan maken dan dit seizoen bij Legmeervogels.

Oussoren kwam dit seizoen minder aan spelen toe dan dat hij had gehoopt en moest het vooral doen met invalbeurten. “In het begin van het seizoen heb ik veel gespeeld maar naarmate het seizoen vorderde werd het steeds minder. Het team draaide ook goed toen ik op de bank zat en dan is het natuurlijk lastig om er in te komen. Ik heb me toen afgevraagd wat ik wilde en na een goed gesprek met de trainer van Amstelveen (Radjin de Haan) heb ik besloten om voor Amstelveen te kiezen.”

Ondanks het tekort aan speeltijd kijkt de 29-jarige aanvaller terug op een mooie periode. “Het was echt een topseizoen,” aldus Oussoren. “We hebben geweldig gepresteerd door kampioen te worden in de tweede klasse. We hebben ook echt een leuke groep en zijn allemaal vrienden van elkaar. Ik vind het daarom ook wel jammer dat ik nu vertrek, maar het is voor mij een goede keuze om naar Amstelveen te gaan.”

Oussoren kijkt uit naar volgend seizoen, waarin hij van waarde hoopt te zijn voor Amstelveen. “Allereerst wil ik gewoon weer lekker voetballen en veel spelen. Daarnaast hoop ik met mijn spel en goals belangrijk te zijn voor de club. Het zou mooi zijn als Amstelveen via de nacompetitie nog de tweede klasse weet te halen. Mocht dat niet gebeuren dan gaan we vol voor het kampioenschap volgend seizoen,” besluit Oussoren ambitieus.

Verslag: Joey Schoo
Foto: Johanna Wever