Home / Algemeen / RODA ‘ 23 gaat voor continuïteit met Bragonje

RODA ‘ 23 gaat voor continuïteit met Bragonje

Zondag tweede klasser RODA’ 23 heeft het contract met hoofdtrainer Marco Bragonje met een jaar verlengd. De Amstelvener is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in Bovenkerk/ Bragonje tekende een verbintenis voor een seizoen.

Donderdagavond deelde bestuursleden Chris Schut en Jose Cubo dat mede aan de selectie voor aanvang van de training. Met die mededeling kwam er een einde aan een lange stilte rondom de club. Bragonje liet aan Het Amsterdamsche Voetbal al een tijd weten nog steeds met de club in gesprek te zijn over zijn toekomst.

Foto website RODA'23: D selectie wordt voor de training op de hoogte gebracht van de contractverlenging
Foto website RODA’23: De selectie wordt voor de training op de hoogte gebracht van de contractverlenging

Naast het hoofdtrainerschap zal Bragonje ook de functie van hoofd jeugdopleiding gaan bekleden bij de selectieteams van de junioren. Met deze aanstelling hoopt het bestuur de continuïteit binnen de jeugdopleiding te kunnen waarborgen. De stijl van spelen kan op deze manier beter op elkaar worden afgestemd. DE club hoopt daarmee een nog betere doorstroming te kunnen verwezenlijken. Het huidige eerste elftal is al erg jong en presteert daardoor erg wisselvallig. Een paar weken gelden zei Bragonje na de overwinning op United/Davo nog dat hij zelfs bij en 3-0 voorsprong nog niet rustig op de bank zat.

Naast de dubbelfunctie zal Bragonje ook de begeleiding en ontwikkeling van de trainers bewaken en begeleiden. Ook Loek Verhaar, de trainer van het tweede elftal, zal  in zijn huidige functie nog een jaar aan de club verbonden blijven.

Foto boven Koos van der Leest

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)