Home / Zondag 2b / RODA ’23 mag tevreden zijn met punt bij Theole

RODA ’23 mag tevreden zijn met punt bij Theole

RODA ’23 heeft aan het bezoek aan Theole in Tiel één punt overgehouden. Het duel eindigde in 0-0 en daarmee mochten de Amstelveners niet ontevreden zijn.

In de regen ging de thuisploeg op het natuurgras fel van start en moest doelman Jordi Bungener al snel ingrijpen, maar dat deed hij met succes. Het spel ging op en neer en er ontstond een leuk duel, maar na ruim een kwartier sloeg het noodlot toe voor verdediger Nick Schuuring. Hij verdraaide zijn knie en moest met de brancard van het veld af worden gedragen. Theole had de gehele eerste helft de betere kansen, maar slaagde er niet in om Bungener te passeren.

Door de regen werd het gras ook steeds lastiger bespeelbaar en in de tweede helft hadden beide ploegen daar zichtbaar last van. In de tweede helft werd er door beide teams dan ook nauwelijks iets gecreëerd en speelde de wedstrijd zich vooral af op het middenveld. Vlak voor tijd kwam Theole er nog een keer goed uit, maar zorgde Bungener er wederom voor dat de bal niet in het doel eindigde.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Archieffoto: Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)