RODA ‘23 voelt bij DSS weer de smaak van een overwinning

In de zondag derde klasse C heeft RODA’ 23 eindelijk weer eens een overwinning geboekt. De ploeg van Marco Bragonje won in Haarlem met 0-3 bij DSS en blijft zo zicht houden op een plek in de nacompetitie.

Na de domper vorige week tegen Arsenal, toen in de slotfase een 1-0 voorspong werd weggegeven, was daar tegen DSS absoluut geen spraken van. Al na zes minuten was het raak voor de ploeg uit Bovenkerk. Een corner van Tim Engeln werd door Giovanni van Groeningen binnen gekopt.

IMG_0025

Tien minuten later werd de voorsprong verdubbeld. In de zeventiende minuut weet Dennis Bakker met zijn hoofd en scherpe voorzet van wederom Engeln binnen te koppen. Daarna neemt DSS wat meer het overwicht en wordt het zelfs een paar keer gevaarlijk voor het doel van de ploeg van Bragonje.

IMG_0030

Na rust blijft DSS de gevaarlijkste ploeg, maar krijgt ook Bakker een mogelijkheid om de voorsprong verder uit te breiden. Nadat Melvin Joling verzuimt om de wedstrijd te beslissen. Tien minuten voor tijd gebeurt dat als nog. Nadat eerst een treffer, wegens buitenspel, van Bakker nog werd afgekeurd zorgt hij in de 81ste minuut als nog voor de 0-3 eindstand.

IMG_0032

Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 3C

Foto’s Koos van der Leest

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)