Roda ’23 wint prijsvraag en krijgt bezoek van Klaas-Jan Huntelaar

Roda ’23 heeft de prijsvraag van de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en Helden Magazine over het respect binnen de vereniging gewonnen. Het verhaal van Sjoerd ten Asbroek over respect bij Roda ’23 was het winnende verhaal, waarmee de club uit Bovenkerk een speciaal bezoek van Klaas-Jan Huntelaar krijgt.

Op zondag 25 januari barst er een volksfeest los bij Roda ’23. Naast het bezoek van Huntelaar in Bovenkerk komt er een speciale Hunters Spelregeldag, de officiële openingen van het Supportershome van Nederland Schoon en een spellencircuit van de Foundation. Daarnaast zullen Frits en Barbara Brand namens Helden Magazine aanwezig zijn.

Bij de vereniging zijn ze zich heel erg bewust van de sfeer op de club en proberen ze dat ook uit te dragen naar de nieuwe generatie. “We houden bijvoorbeeld een jeugd-WK en een Roda-voetbalweek, waarbij de oudere spelers zich aan kunnen melden om de jeugd te begeleiden,” zegt Sjoerd ten Asbroek (22). “Door dat soort weken neemt de sfeer en het respect op de vereniging echt toe. Dat is heel positief voor de club én voor de ontwikkeling van de kinderen.”

“Hartstikke leuk dat we winnen,” vertelt voorzitter Erik de Vries tegenover Helden. “Voor alle jeugdleden is het natuurlijk fantastisch om een voetballer als Huntelaar in levende lijven te ontmoeten.” Eén ding is zeker, de middag zal voor Ten Asbroek onvergetelijk worden. “Huntelaar zal met open armen worden ontvangen door Roda ’23.”

Lees hier het winnende idee van Sjoerd ten Asbroek.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)